Ny superblender fra Omega Juicers

Omega JuicersMarkedet for superblendere har i mange år været domineret af de to amerikanske brands VitaMix og BlendTec, som begge laver blendere i den absolutte superliga.

Nu har der imidlertid vist sig en ny spiller på banen for high-end blendere – nemlig Omega Juicers, som herhjemme mest er kendt for deres fantastiske SlowJuicere og saftpressere.

Omega Juicers har dog produceret blendere i rigtigt mange år, og hvis du har rejst i USA, så har du uden tvivl set deres produkter i caféer, restauranter og juicebarer, hvor de er kendt og elsket for deres uopslidelige kvalitet.

Omega Blender BL442

I første omgang præsenterer vi på DomoTech.dk to udvalgte Omega blendere; nemlig Omega model BL442S og BL632S.

De to blendere er egentlig ikke specielt elegante – Det er meget store maskiner og de virker nærmest lidt klodsede i et meget klassisk design; men de skal vurderes på præstationerne, og her er der bestemt ikke noget at udsætte, og de har som nævnt bevist deres værd som professionelle blendere i årevis, hvilket understreges af, at der ydes 7 års garanti på maskinerne.

 

 

For begge Omega blendere gælder følgende:

  • De leveres med en 2,0 liter kande i slagfast Eastman-Tritan plast, som er BPA fri. Kanderne er forsynet med et låg i kraftigt gummi, som har et lille hul, hvor man kan hælde ingredienser i undervejs.
  • Udformningen af kanden og knivens konstruktion gør, at problemet med ‘kaviation’ minimeres. Kaviation er den luftlomme, der dannes omkring kniven, når den roterer, hvilket forhindrer effektiv blendning, som man kender fra billigere blendere, hvor producenten ikke har den fornødne viden til at kunne løse dette problem. Det er lige præcis sådan nogle ting, man betaler for, når man køber en blender i denne prisklasse.
  • Du får hele 7 års garanti på blenderne fra Omega Juicers.
  • Begge blendere er udstyret med meget kraftige motorer, som yder hele 3 HK ved maks. ydelse. Det gør dem til de kraftigste blendere på markedet i øjeblikket.

Omega BL442S er forsynet med en 3-trins drejekontakt, hvor du kan vælge følgende indstillinger: ‘Slukket/Lav Hastighed/Høj Hastighed’ herudover er der er vippekontakt, som fungerer som betjening af ‘pulse-funktionen‘. Det er altså så simpelt, som det overhovedet kan gøres.

Omega Blender BL632S

Omega Blender BL632S – Kr. 4.195,- på DomoTech.dk

Omega BL632S blenderen er en anelse mere avanceret i sin betjening og er udstyret med et lækkert touch-panel og elektronisk styring af motoren.
Med de to drejekontakter fungerer hhv. som timer og trinløst styring af hastigheden. Herudover har BL632S ‘pulse-funktion‘ og den spændende ‘Infinity-funktion‘, hvor blenderen holder korte pauser under blendningen, for at få indholdet til at synke lidt sammen inden den kører videre.

Omega BL442S koster lige knap kr. 3.600,-,så hvis du er i markedet for et alternativ til de noget dyrere blendere fra VitaMix og BlendTec, så er det en mulighed for at få en blender i samme klasse og samtidig spare 30-40% på prisen. Alternativt kan du vælge en Omega BL632S som lanceres til kr. 4.195,- på DomoTech.dk.

 

 

Skriv et svar