Hurom Slow Juicer model HU-400 - Se mere på DomoTech.dk

Hurom Slow Juicer ®

Hurom Slow Juicer er en af markedets bedste juicere, tilmed til en overkommelig pris.

Som vi har beskrevet andetsteds her på bloggen, så adskiller Hurom Slow Juicer sig fra traditionelle juicere og saftpressere med at køre med markant lavere antal omdrejninger og mere kvase, mase og presse frugten og grøntsagerne end blot at slynge eller centrifugere dem ved høje hastigheder.

Hurom Slow Juicer model HU-400 - Se mere på DomoTech.dkCentrifugal Juicere kører typisk med mellem 12-14.000 omdrejninger, hvor Hurom Slow Juicer blot kører med omkring 80 omdrejninger i minutter, hvilket selvsagt giver en langt mere skånsom behandling af råvarerne, således at du undgår den kraftige oxidering, hvilket er medvirkende til, at bevare de næringsmæssige værdier væsentligt bedre.
Eftersom der ikke sker samme iltning af juicen, som ved traditionelle saftpressere, så kan juicen tåle at stå i køleskab i op til 48 timer – når det er sagt, så er juicen naturligvis bedst som helt friskpresset !

Hurom Slow juicer anvender en ny patenteret teknologi – kaldet LSTS til langsomt at presse juicen ud af frugt og grøntsager. Dette giver et helt fantastisk resultat, hvor den naturlige smag, farve, vitaminer, enzymer og næringsstoffer bevares.
De lave omdrejninger betyder samtidig at Hurom er dejligt støjsvag samtidig med, at den giver dig væsentllig mere juice – faktisk op til 30-40% mere i forhold til traditionelle centrifugal juicere, idet den udnytter frugten og grøntsagerne langt bedre, hvilket bl.a. kan ses på den tørre pulp.

Sneglen og sien i Hurom Slow Juicer er udført i det ekstremt hårde materiale GE Ultem, som er 8 gange hårdere end på de fleste andre juicere og iøvrigt BPA fri.

Rengøring klares nemt ved blot at hælde vand gennem maskinen, så renser den sig selv og er klar til nye opgaver. Da Hurom Slow Juicer er en ‘opretstående’ model i modsætning til de fleste slowjuicers, så fylder den ikke nær så meget på køkkenbordet.

Du kan bl.a. købe Hurom Slow juicer på den danske webshop DomoTech.dk, hvor du også finder et ganske omfattende sortiment i tilbehør og reservedele til Hurom maskinerne.

Nyhed: Hurom Slowjuicer Generation 3 også kendt som model HU-100, bliver i november 2011 erstattet af en opgraderet version, som har modelbetegnelsen HU-400.
Model HU-400 har en række forbedringer i forhold til den tidligere model, bl.a. kan nævnes:

  • Hurom HU-400 leveres med to filtersier – den standardmæssige og en ekstra med større huller, som er specielt velegnet til bløde frugter – eller hvis du generelt foretrækker en mere ‘pulpy’ eller fed juice
  • Ny silikone pakning, sikrer mod utætheder i bunden af skålen
  • Nu ingen hængsler/kroge til at holde skålen – Nemmere rengøring
  • Den stærke GE Ultem si, er nu sort, så misfarvning fra gulerod og rødbede undgås
  • De medfølgende kander er nu i nyt design, som gør, at de kan stables/opbevares indeni hinanden, hvilket sparer rigtig meget plads i køkkenskabet
  • Den er ikke længere udstyret med indbygget håndtag i kabinettet
  • Føderøret er en smule smallere for at sikre, at børn ikke kan stikke hænderne ned i maskinen, når den kører
Klik her for at læse mere om den nye Hurom HU-400 Slow JuicerDomoTech.dk.

Hurom HU-400 leveres med en ganske udmærket brugsvejledning på engelsk, som gør brug af nogle gode illustrative fotos. DomoTech.dk har dog lavet et tillæg på dansk, som du kan finde her: Dansk betjeningsvejledning til Hurom HU-400

Hvis du er interesseret i at se en god (og lang) præsentation af den fantastiske Hurom Slowjuicer på Youtube – klik her.

Du kan iøvrigt finde en komplet modeloversigt over Hurom programmet her.