DomoTech.dk - Juicere, Blendere og andre køkkenmaskiner i den dyre ende !

DomoTech.dk

DomoTech.dk

Hos DomoTech.dk finder du et bredt udvalg af kvalitets juicere, saftpressere, blendere og dehydratorer til hjemmebrug fra de bedste producenter. Vi prøver løbende at finde flere spændende maskiner og har senest udvidet sortimentet med nogle fantastiske tørreovne fra amerikanske Excalibur Dehydrators.
Fælles for vores produkter er, at de hører hjemme i den absolutte top i hver deres kategori, at de er fremstillet i en kompromisløs kvalitet og derfor typisk hører hjemme i den dyreste ende af skalaen. Det er oftest maskiner, som du ikke finder i den almindelige detailhandel. Mange af producenterne fremstiller også tilsvarende produkter til professionelle brugere, så kvaliteten er i orden.

Når vi har fravalgt de små billige maskiner, fordi det er vores holdning, at de meget ofte blot ender i køkkenskabet og samler støv, fordi de ikke lever op til forventningerne omkring kvaliteten, ikke leverer det forventelige resultat, eller bare er ‘bøvlede’ at arbejde med i længden – med andre ord … Spild af penge.
Vi mener derfor, at det er bedre at ofre lidt mere på ordentligt køkkengrej, som sikrer en god oplevelse og et godt resultat og derfor kommer til at indgå naturligt i den daglige husholdning og holder i rigtigt mange år.

Når du handler hos DomoTech.dk, er du beskyttet af den danske købelov, hvilket bl.a. betyder:

  • Du har 14 dages returret, hvis du fortryder dit køb
  • Du har 24 måneders reklamationsret

Det er vigtigt for os, at kunne tilbyde dig en tryg handel og en seriøs opfølgning, også hvis det skulle komme til eventuelle reklamationer, du er altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kig forbi på DomoTech.dk og se det store udvalg eller smut lige forbi TrustPilot og se hvor tilfredse vores kunder er 🙂

DomoTech.dk og vores svenske søsterbutik Safter.se drives af Ristretto ApS, som også beskæftiger sig med salg af produkter indenfor velfærdsteknologi i den danske Senior24.dk og tilsvarende svenske Senior24.se, eller europæiske SeniorWheels.eu. Vi har også lanceret et helt ny webshop, med lækkert udstyr til stranden, inspireret af 70’erne – kig forbi Pine73.com og lad dig forføre. Og sidst men bestemt ikke mindst, så kan du forkæle dig selv med en eksklusiv uldplaid på Luxwool.dk.

Venlig hilsen, Morten Mortensen

Guided Science Tours in Copenhagen
Køb frø fra Alfreds have og glæd en ung iværksætter