Lav Beef Jerky i Dehydrator

Det er blevet rigtigt populært at lave Beef Jerky. Beef Jerky kan laves på mange forskellige måder – en af den er i en dehydrator, som er den klassiske måde at konservere fødevarer på uden brug af hjælpestoffer.

Her kan du se en god video, hvor det fremgår, hvor let det gøres. Det interessante ved videoen er, at vores amerikanske ven anvender hakket oksekød. Hvilket fungerer rigtigt godt.

Det er to ting, som det er væsentligt at være opmærksom på i denne sammenhæng; dels at vælge kød med lav fedprocent, ideelt 4-5%. Det vigtigste er dog at være opmærksom på, at det sjældent vil være tilstrækkeligt at behandle kødet i dehydratoren, idet temperaturen skal noget højere op, for at man kan være sikker på, at alle bakterier er neutraliseret.

Brug videoen til inspiration til, hvordan du kan anvende din dehydrator til at fremstille Beef Jerky. Længere nede på denne side finder du et link til en god artikel på engelsk, hvor du kan læse et par forslag til, hvordan du sørger for tilstrækkelig varmebehandling af kødet.

Excalibur Dehydrator, 5 bakker

Excalibur Dehydrator med 5 bakker

DomoTech.dk ser du et omfattende udvalg af dehydratorer i alle prisklasser – Du kan komme igang fra kr. 1.595,- eller du kan gå hele vejen og vælge topmodellen til kr. 145.000,-. Vi har hele programmet fra den ledende amerikanske producent Excalibur Dehydrators og den lækre Express Dehydrator fra Sedona, som lige er blevet lanceret i en opdateret udgave.

 

Og her får du link til artiklen (PDF) om forsvarlig varmebehandling af kød i forbindelse med fremstilling af Beef Jerky i dehydrator.

 

Skriv et svar