Problem med at adskille Omega slowjuicer

Vi har oplevet tilfælde, hvor det er blevet gradvist sværere at afmontere juicer-enheden på de horizontale Omega slowjuicere, fordi selve låse-kransen er nærmest umulig at dreje.

Problemet kan opstå, når du har brugt din horizontale Omega slowjuicer i et stykke tid. Årsagen til problemet er, at der er trængt en smule juice ind i selve koblingen, som sætter sig som en klistret masse, der gør det svært at dreje kransen.

Løsningen er heldigvis meget enkel, der skal bare en skruetrækker og lidt lunkent vand til og hele operationen tager højst 5 minutter.

Det første du gør er at afmontere de 4 skruer, som holder koblingen fast til motorenheden. Du skal bruge en stjerne skruetrækker.

Kobling Omega slowjuicer IMG_2749Når du har afmonteret de 4 skruer, så kan du nemt tage selve koblingen af – den består af 3 dele, som du kan se på billedet herunder.

IMG_2750

Du rengør delene under rindende vand og tørrer dem godt af, hvorefter du monterer dem på samme måde igen.

IMG_2751

 

Det er IKKE muligt at montere dem forkert, men det er en god idé lige at se, hvordan de vender, når du afmonterer dem, især metalskiven kan drille lidt.

Du skal stramme skruerne godt fast igen – men du må ikke stramme dem alt for meget, så du ødelægger gevindet.

Nu er det lige så nemt at montere og afmontere juicer-enheden, som da din Omega slowjuicer var ny. Det kan være en god idé at lave denne lille øvelse med jævne mellemrum, hvis du mærker tendens til, at koblingen igen begynder at køre lidt stramt.

 

Skriv et svar