Forskel på Sana Juicer 606 og Sana Juicer 707.

Sana juicer 707 by omegaDe fantastiske Sana Juicere fremstillet af Omega Juicers er formentlig de mest interessante slowjuicere på markedet i øjeblikket. De er væsentlig mere effektive i udnyttelsen af råvarerne, samtidig med at de er støjsvage og skånsomme og så har de en række interessante funktioner, som skiller dem fra konkurrenterne.

Generelle fordele ved Sana Juicers by Omega

 • Mest effektive udnyttelse – Den ekstremt skånsomme to-trins juicer proces, giver den mest effektive koldpresning med minimal oxidering og skumdannelse.
 • Den forbedrede to-trins proces resulterer i højere udbytte end ældre modeller, og der er ingen problemer med tilstopning, som man kan opleve især med de vertikale slowjuicere.
 • Markedets bedste garanti – 10 år på motor og 5 år på øvrige dele
 • Større føderør 45×40 mm – De horizontale Slowjuicere har hidtil været karakteriseret ved at have et relativt smalt rør til at putte råvarerne i. Sana Juicerne har et væsentligt større hul, hvilket betyder mindre forarbejde med at skære frugt og grønt ud. Det giver dog stadig det bedste resultat, hvis du anvender relativt små stykker frem for at mase hele gulerødder o.lign. igennem systemet.
 • Sana Juicerne leveres med et blændfilter, som blokerer udløbet, hvilket giver dig muligheden for  nemt at lave nøddesmør, ekstrudere pasta, male krydderurter og hvidløg, fremstille babymos, sorbetis og sojamælk – Det gør Sana Juicers til markedets mest alsidige maskiner.

Sana Juicer 606 by OmegaDer findes to udgaver af Sana Juicer by Omega, nemlig Sana Juicer 606 og 707. De to maskiner ligner hinanden meget, så vi får ofte spørgsmålet: Hvad er forskellen – og hvilken udgave skal jeg vælge ?
Det forsøger vi at give svaret på lige her:

 

 

Ligheder mellem Sana Juicer 606- og 707:

 • Samme kraftige motor
 • Grundlæggende samme to-trins kværn system
 • Alle dele er BPA fri

Fordele ved Sana Juicer 606:

 • Sana Juicer 606 har den nye 5-trins pulp control. Rent praktisk så kan du med drejeknappen variere valsens tryk mod filtersien. Når du juicer bladgrønt og hårde grøntsager og rodfrugter, så vil et højere tryk resultere i mere juice. Til gengæld vil du vælge et lavere tryk, når du juicer bløde frugter som vindruer, bær og citrusfrugter, som ellers kan have en tendens til at tilstoppe hullerne i filtersien på andre slowjuicere.
 • Pulp-controllen gør, at Sana Juicer 606 er marginelt mere effektiv end Sana Juicer 707. Men i forhold til andre slowjuicere kan du forvente mindst 10% mere juice.
 • Generelt kan man sige, at du skal vælge Sana Juicer 606, hvis du overvejende vil juice hårde grøntsager, rodfrugter og bladgrønt, fordi Sana Juicer 606 vil give dig et bedre udbytte end model 707 uden at gå på kompromis med håndteringen af de bløde frugter.
 • Læs mere om Sana Juicer 606 by Omega på DomoTech.dk.

Fordele ved Sana Juicer 707:

 • Sana Juicer 707 er fysisk set lidt mindre end 606’eren – 6 cm. kortere og en smule lettere.
 • 707’eren har ikke 5-trins pulp-controllen men leveres med en ‘fin’ standard filtersi og en ‘grov’ med større huller. Hvis du overvejende vil juice bløde frugter, så skal du vælge Sana Juicer 707, fordi den grove filtersi giver et bedre udbytte og muligheden for at lave en ’federe’ juice med mere fiber i forhold til standard filtersien.
 • Sana Juicer 707 fremstår som en mere eksklusiv maskine, i et superflot design og med glaskande og pulp-opsamler i rustfrit stål, hvor model 606 leveres med plast beholdere.
 • Du kan læse flere detaljer om Sana Juicer 707 by Omega på DomoTech.dk

Men summen af det hele er, at det er meget lidt, der skiller disse to fantastiske slowjuicere ad. Forskellen er reelt kun relevant, hvis du enten er meget fokuseret på at juice bløde frugter (707) eller mere går efter de hårde grøntsager/rodfrugter og bladgrønt (606). Hvis du har et almindeligt bredt fokus, så er du præcis lige godt tjent med begge maskiner.

Jeg håber, at det bragte en smule klarhed over sagerne 🙂

 

En tanke om "Forskel på Sana Juicer 606 og Sana Juicer 707."

 1. Pingback: Hvilken slowjuicer skal jeg vælge ? - Slowjuiceren.dk

Skriv et svar