BlendTec Designer blender – Endelig i Danmark

BlendTec Designer blender 625BlendTec producerer nogle fantastiske blendere, og har i mange år været mest kendt for deres BlendTec Home Blender. Men i 2014 lancerede BlendTec den nye Designer blender på deres hjemmemarked i USA med enorm succes. Succesen var desværre så stor, at BlendTec havde svært ved at følge med efterspørgslen på hjemmemarkedet, hvilket betød, at lanceringen i Europa herunder Danmark blev udskudt flere gange.

Men – nu er den her endelig. På vores webshop DomoTech.dk har vi Danmarks Premiere på BlendTec Designer 625 blender, som vi til en start har valgt at præsentere i tre flotte farver.

BlendTec Designer 625 blenderen er interessant af flere årsager, dels så er det en designmæssig opdatering af det lidt kantede design, som forgængerne har haft men vigtigere er, at BlendTec Designer 625 sætter helt nye standarder for brugervenlighed og nem betjening uden at gå på kompromis med den kraft og effektivitet, som normalt kendetegner BlendTec’s blendere.

Lækkert brugervenligt touch-panel og indbyggede programmer

BlendTec Designer 625 er udstyret med et smart og brugervenligt touch-panel, som er nemt og tydeligt at aflæse og som er nemt at tørre af med en fugtig klud – ingen klodsede drejekontakter her, som er umulige at holde rene.

kontrolpanel blendtec designer 625BlendTec Designer 625 er som standard udstyret med den store 2,9 liters Wildside kande med 4 tommer kniven. Synes du, at Wildside kanden er for stor, så kan du få den almindelige Fourside kande som tilbehør.

Fra touch-panelet styrer du hastigheden på blenderen – Der er 7 trin at vælge imellem og en ’pulse’ funktion.

Du kan også vælge et af de BlendTec Designer control4 indbyggede programmer; ’Smoothie’, ’Frozen Treats’, ’Whole Juice’ og ’Hot Soup’, som giver dig mulighed for at lave perfekte smoothies, juicer, sorbetis og varme supper.

Fordelen ved at bruge de indbyggede programmer er, at de selv justerer hastigheden op- og ned for at give det perfekte resultat. I displayet aflæser du, hvor lang tid, der er tilbage af det valgte program.

Ekstremt kraftfuld blender med forbedret køling

BlendTec er som nævnt kendt for deres overlegent kraftfulde blendere. Du har måske set nogle af de videoer, hvor grundlæggeren af BlendTec, Tom Dickson optræder med at blende diverse elektroniske apparater, bl.a. iPhones og iPads. Det virker fuldstændigt vanvittigt, men tanken bag er selvfølgelig at sætte fokus på BlendTec blendernes enorme kraftoverskud og holdbarhed.

Blendtec designer forbedret air-flowSelve motoren i BlendTec Designer 625 er den gennemprøvede 2.200 Watts motor, som vi kender fra tidligere modeller. Men i Designer 625 er der arbejdet med at forbedre kølingen gennem bedre ventilation, hvilket har indflydelse på holdbarheden på længere sigt.

 

 

Speciel kande for maksimal udnyttelse af råvarerne

Det er interessant at nævne, at kniven i BlendTec’s kander adskiller sig fra stort set alle andre producenters ved ikke at være skart, men derimod stump. Det betyder, at cellevæggene i råvarerne nedbrydes mest muligt, hvilket er afgørende for frigivelsen af de vigtige enzymer, vitaminer og mineraler, som ellers forbliver i cellevæggene. Kroppen har således lettere ved at optage disse vigtige stoffer.

Rengøringen skal være nem – og det er den

Rengøringen er vigtig – forstået på den måde, at jo nemmere din blender er at gøre ren, jo større er sandsynligheden for, at du rent faktisk får den brugt, da vi jo alle hader at bruge tid på den slags.
Derfor er det godt tænkt, at soklen på BlendTec Designer 625 er udformet som en glat overflade uden hjørner, som er svære at komme til. Ligesom den knap-frie betjening betyder, at hele maskinen rengøres nemt med en fugtig klud efter brug. Selve kanden rengøres nemt ved at lade den køre med lidt rent vand med en enkelt dråbe sulfo.

BlendTec Designer 625 blender lanceres til kr. 5.395,- og findes i tre farver; sort, grafitgrå og en eksotisk rødbrun ‘pomegranate’.
DomoTech.dk tilbyder 8 års garanti på blenderen, hvilket også sætter nye standarder i kategorien.

BlendTec Designer sort2

 

Skriv et svar