Hurom Chef GH/DT slowjuicer

Hurom Chef DT SlowjuicerSå er der spændende nyt på slowjuicer fronten. Hurom lancerer nemlig deres første horizontale slowjuicer Hurom Chef GH/DT – en maskine i et utroligt lækkert retro inspireret design, som byder på et par spændende forbedringer i forhold til, hvad vi ellers ser på markedet idag.

Selvom det er Hurom’s første horizontale slowjuicer, så er de på ingen måde nye på området. Hurom har været førende indenfor fremstilling af slowjuicere siden etableringen i 1974, og selvom de er mest kendt for deres vertikale (opretstående) slowjuicere, så har de over de seneste år også fremstillet både slowjuicere og komponenter for så kendte brands som Omega, Sana Juicer by Omega og Oscar, så der ligger mange års erfaring bag udviklingen af den spritnye Hurom Chef GH/DT slowjuicer.

Hurom Chef GH/DTHurom DT_4 udmærker sig frem for alt ved at have et utroligt lækker retro inspireret design, som netop har modtaget designprisen ”iF Design Award 2015”.

Hvad der imidlertid er endnu mere interessant er, at Hurom har fundet en elegant måde at nytænke koblingen mellem motor- og juicer-enheden på.
Det er nemlig sådan, at de konkurrerende horizontale slowjuicere på markedet alle har et lille problem med, at lidt saft i koblingen kan betyde, at den bliver svær at montere/afmontere med tiden. Løsningen er, at afmontere og rengøre delene, hvilket naturligvis er lidt irriterende i længden. Hurom har løst dette med deres smarte ‘one-touch’ kobling, som erstatter den store dreje-krans, som eksempelvis Omega J8228 og Sana Juicer 606 er udstyret med.

Herudover må det siges, at der ikke er noget grundlæggende nyt ved Hurom Chef GH/DT, den er teknisk set identisk med de fantastiske Omega J8228 og Sana Juicer 606, hvilket bl.a ses på den lille 5-trins regulator, som varierer det pres som sneglen lægger mod filtersien, hvilket gør, at man kan optimere udbyttet af råvarerne og regulere indholdet af fiber i sin juice. Også motor og den grundlæggende kværnkonstruktion er identisk.

Hurom Chef DT - Detaljefoto

Udover at være en fantastisk maskine til fremstilling af koldpresset juice, så er Hurom Chef GH/DT også en effektiv køkkenmaskine, som kan bruges til at lave både frugtmos, pesto, nøddesmør eller pasta, hvis man erstatter filtersien med det medfølgende blændfilter og monterer en af de 4 ‘tyller’.

Hurom DT_PartsDet er efterhånden standard på de nye slowjuicere, men alligevel værd  at nævne, at alle dele af juiceren er fremstillet af BPA frit Tritan materiale.

Besøg vores webshop DomoTech.dk og se alle de spændende muligheder i horizontale slowjuicere.

 

 

Skriv et svar