Den bedste slowjuicer.

På vores webshop DomoTech.dk får vi ret ofte spørgsmålet – Hvilken slowjuicer er den bedste ?

Rødbede juiceDet er umuligt at svare objektivt på det spørgsmål, idet svaret altid vil afhænge af det præcise behov, bl.a.. hvilke grøntsager og frugter man ønsker at juice, hvor ofte- og hvor store mængder, og hvad med rengøringen ? Så vi kan på forhånd afsløre, at vi ikke udråber nogen testvinder, men blot afslører vores egen favorit som den bedste slowjuicer.

Vi har en (fuldstændig subjektiv) holdning til, hvilken slowjuicer, der vil være den bedste for de fleste mennesker. Vores holdning baserer sig på de tilbagemeldinger, vi har fået fra vores kunder og vores egne erfaringer med de forskellige slowjuicere gennem de sidste 5-6 år, hvor vi har arbejdet med denne produktniche.

Som beskrevet andetsteds på bloggen, så kan man grundlæggende inddele Slowjuicere i de opretstående (vertikale) og de liggende (horizontale) slowjuicere.

Vi vil ikke gå dybere ind i spørgsmålet her, men bare sige, at det eneste argument for at vælge en opretstående (vertikal) slowjuicer er, at den fylder mindre på køkkenbordet. Ellers vil vi altid anbefale, at man vælger en horizontal slowjuicer bl.a. af følgende årsager:

  • En horizontal slowjuicer er suverænt effektiv til alle typer frugt og grønt. Den har ingen problemer med trevlede grøntsager som ingefær og selleristængler, som man kan opleve med de vertikale slowjuicere.
  • En horizontal slowjuicer juicer også bladgrønt, som eksempelvis spinat, krydderurter og kål uden problemer – det kan de vertikale ikke i samme grad.
  • Hvis man vil juice hvedegræs, så kan det kun gøres på en horizontal slowjuicer.
  • Generelt er de horizontale slowjuicere marginelt mere effektive end de vertikale. Det betyder mere saft af de samme råvarer.
  • De horizontale slowjuicere er lettere at rengøre end de vertikale, da de består af færre dele, som nemt skylles under vand. Det er normalt hullerne i filtersien, der tager tid at rengøre – og filtersien er væsentlig mindre på en horizontal slowjuicer end en vertikal maskine.
  • En horizontal slowjuicer er en mere alsidig maskine, som også kan lave pesto, nøddesmør, frugtmos og sorbetis, hvis man anvender den blanke filterindsats.

DomoTech.dk sorterer vi løbende i vores sortiment og foretrækker en række fravalg, som betyder, at vi kan stå 100% inde for de produkter, vi til enhver tid har på shoppen. Når det kommer til horizontale kvalitets slowjuicere, så er det vores opfattelse, at Omega Juicers fremstiller nogle af de allerbedste slowjuicere, så hvis du vil indsnævre feltet lidt, så vil vi anbefale dig at kigge nærmere på følgende 5 maskiner, som alle er sublime maskiner:

Omega J8228, pris kr. 2.685,-
Omega Sana Juicer 606, pris kr. 3.295,-
Omega Sana Juicer 707, pris kr. 3.495,- = Vores egen favorit !!
Omega TWN32S, pris kr. 4.495,-

I den forbindelse skal det naturligvis også lige nævnes, at vi også er dansk importør af Angel Juicers, som er sublime horizonale slowjuicere med det avancerede twin-gear. Priserne på disse starter dog på kr. 8.295,- hvilket desværre gør dem uinteressante for de fleste.

Sana juicer by omega

Omega Sana Juicer 707 – Vores foretrukne slowjuicer

Du kan se det komplette sortiment i horizontale slowjuicere på vores webshop DomoTech.dk her.

 

Skriv et svar