Så er den her … Den længe ventede bog af makkerparret Søren Ejlersen fra Aarstiderne og madguruen Umahro Cadogan. Sammen har de forfattet bogen SAFTER.
I bogen SAFTER får du svaret på, hvor mange livgivende, supersunde, lækre og nærende safter, man kan lave af almindelige grøntsager og frugter ved hjælp af en god juicer.
SAFTER er genial for den, som gerne vil igang med at juice, men er samtidigt en så alsidig bog, at også den øvede får masser af inspiration og viden. I bogen finder du opskrifter på juicer, vilde safter, varme teer, blendede smoothies, sunde shots, sød nøddemælk og grøn-grove greenies. Alt sammen noget du kan lave i en håndevending, og som styrker både din krop og sjæl.
SAFTER indeholder spændende og kreative opskrifter med alverdens sunde råvarer, som ellers kan være svære at få ind i den daglige husholdning; eksempelvis blomkålsblade, jomfruolier, frø og chili.
Du kan få en smagsprøve på bogens indhold ved at se videoen, hvor Søren Ejlersen laver en fantastisk velsmagende rødbede juice, iøvrigt på en Hurom HU-400 Slow Juicer.
Klik på billedet eller linket ovenfor for at se videoen på YouTube.
Eller endnu bedre – klik på dette link for at se et 24 siders uddrag af bogen online
Herudover indeholder SAFTER et meget aktuelt afsnit om, hvordan du laver skønne safter af vilde urter, som frit kan plukkes i den danske natur.
Klik på billedet herunder for at se et lille videoklip, hvor Søren og Umahro snakker lidt om idéen og tilblivelsen af SAFTER og deres tilgang til saftuniverset.
Kort fortalt, så får du viden om råvarernes særlige indhold og egenskaber, præsenteret uhøjtideligt og lettilgængeligt og med masser af fantastiske illustrationer og fotos. SAFTER er en fantastisk indgang til et velsmagende univers, hvor du lærer at styrke dine indre organer, din krop og dine celler.
Bogen koster kr. 249,95. Du kan bestille dit eksemplar af SAFTER her.
Du kan iøvrigt læse lidt mere om bogen og se et par indbydende fotos på Søren Ejlersens egen blog.
Søren Ejlersen er medstifter af Aarstiderne og brænder for at formidle planterigets værdier. Umahro Cadogan er ernæringsekspert og bl.a. forfatter til serien af succeskogebøgerne ‘Køkkenrevolution’.