Wilfa JuiceMaster SJ-150A – Et prisbilligt bud på en Slowjuicer

Norske Wilfa har lanceret et spændende bud på en prisbillig slowjuicer – Wilfa JuiceMaster SJ-150A hedder maskinen og er en nydelig juicer i et moderne design, og som er udstyret med en keramisk kværn.

Som for alle juicere af typen slowjuicer, så kører Wilfa JuiceMaster SJ-150A med relativt få omdrejninger – 75 i minuttet helt præcis. Maskinen tygger sig stille og roligt igennem frugt og grønt.

Wilfa JuiceMaster SJ-150 findes i to udgaver – en hvid og så den viste stålgrå, som til forskel for den billigere hvide er udstyret med keramisk kværn. Maskinen har en vejledende udsalgspris på kr. 1.799,- hvilket er noget billigere end de mere etablerede navne i slowjuicere, der findes på markedet og findes endda væsentlig billigere hos flere forhandlere på nettet.

UPDATE: Hos DomoTech.dk har vi valgt at lade Wilfa JuiceMaster udgå af vores sortiment – læs hvorfor længere nede i dette indlæg.

JuiceMaster SJ-150A består af relativt få dele, som er nemme at adskille og fremfor alt rigtigt nemme at rengøre, enten under rindende vand eller direkte i opvaskemaskinen. Der er ingen skarpe dele,  og maskinen er superlet at anvende, så det er oplagt at lade børnene deltage og engagere sig i fremstillingen af den sunde og velsmagende juice.

Wilfa har lagt en lækker 16 siders brochure (på norsk) med nogle inspirerende opskrifter på nettet, som du kan kigge nærmere på ved at klikke på dette link.

På YouTube finder du også (en norsk) præsentationsvideo, hvor du kan danne dig et ganske godt indtryk af, hvordan maskinen fungerer – Klik på billedet her til venstre for at se videoen.

 

 

Du kan læse mere om denne interessante slowjuicer på webshoppen DomoTech.dk, hvor du også kan se det store udvalg i slowjuicere fra bl.a. Hurom og Omega samt den ultimative slowjuicer; Angel Juicer.

Anmeldelse af Wilfa JuiceMaster SJ-150A.
Hos DomoTech.dk har vi nu haft lejlighed til at teste juiceren, og har følgende kommentarer:

På den positive side tæller, at det er en dejlig støjsvag maskine, som er nem at rengøre under rindende vand, primært fordi der ikke er nogen decideret filtersi. Den laver væsentlig bedre juice end tilsvarende centrifugal juicere, og sammenlignet med øvrige slow juicere, er den relativt billig.
Wilfa JuiceMaster er en meget kompakt maskine, som ikke fylder særligt meget på køkkenbordet i forhold til andre slowjuicere.

negativ siden ligger det desværre lidt tungt, dels er pulpen ret våd sammenlignet med andre slow juicere – Udbyttet er ikke helt det samme og kværnen har svært ved at få fat i grøntsagerne ved egen hjælp, hvilket betyder, at der skal arbejdes ret meget med staven.

De mange plastic dele virker lidt spinkle, og holdbarheden i længden er kritisk.

Selve juicen indeholder en del smårester og klumper af frugt- og grøntsager.

Så vores konklusion er, at Wilfa JuiceMaster ikke holder samme niveau som de øvrige slowjuicere, vi har i sortimentet på DomoTech.dk. Udnyttelsen af råvarerne er dårligere, den færdige juice indeholder klumper og maskinen virker i det hele taget som en ret spinkel konstruktion med mange skrøbelige plasticdele.
Dette er også årsagen til, at vi har valgt at lade Wilfa JuiceMaster udgå af vores sortiment. hvis du ønsker dig er slowjuicer, så er vores anbefaling klart, at du ofrer en lidt højere pris, og eksempelvis køber en af tilbudsmodellerne fra enten Hurom, Omega eller Greenis.

 

Skriv et svar