BlendTec Twister Jar

Så har BlendTec sendt et nyt spændende produkt på markedet – nemlig BlendTec Twister Jar.

Den nye Twister Jar fra BlendTec

BlendTec Twister Jar - Kr. 1.295 hos DomoTech.dk

BlendTec Twister Jar er en blenderkande, som er ca. halv størrelse af den almindelige BlendTec kande. Den er specielt udviklet til at blende hårde ingredienser, som frosne bær, nødder o.lign.
Problemet med blendning af denne type ingredienser er nemlig det såkaldte ’kavitation’, hvor der dannes en luftlomme omkring kniven, når der blendes hårde ingredienser, hvilket nedsætter effektiviteten betragteligt.

BlendTec Twister Jar er supernem at bruge, du hælder ingredienserne i kanden og drejer låget med skraberen mod uret mens blenderen kører ved medium hastighed. Den drejende bevægelse skraber ingredienserne væk fra kandens væg og tilbage til kniven i bunden af kanden.

Den nye BlendTec Twister Jar passer til alle BlendTec Home og Xpress blendere og der medfølger en specialdesignet spatel, som er perfekt til at få hele indholdet ud af kanden.

Så hvor det normalt tager 5-6 minutter at lave en portion peanutbutter fra nødder, fordi du er nødt til at stoppe undervejs og presse ingredienserne ned mod kniven – så kan du med Twister Jar’en lave den samme mængde på ca. 1 minut.

BlendTec Twister Jar er ideel til at lave alle former for tykke pastaer, som humus, peanutbutter, babymad, mayonaise, dip og is for den sags skyld.

Du kan købe BlendTec Twister Jar hos DomoTech.dk – Prisen er kr. 1.295,- med gratis levering.

Du kan se BlendTec’s egen præsentationsvideo af Twister Jar her.

 

Skriv et svar