Norwalk Juicer

Norwalk Juicer - Model 275

Mange opfatter Norwalk Juiceren som den ultimative juicer. Alene prisen gør den ekseptionel – men også teknologien, idet Norwalk Juicer er den eneste på markedet, der anvender hydraulisk presse.

Norwalk Juicerne har været på markedet siden 1934 og bliver stadig idag fremstillet ved håndkraft i USA.

Som nævnt er det den generelle opfattelse, at Norwalk Juicerne er de mest effektive på markedet grundet deres anvendelse af avanceret hydraulisk presse. Men for første gang er der lavet en direkte sammenligning af Norwalk Juicer og en anden af markedets absolutte topjuicere, nemlig Angel JuicerAngel Juicer 5500 - Se den på DomoTech.dk

Testen viser interessant nok, at Angel Juiceren faktisk i direkte sammenligning er væsentlig mere effektiv end Norwalk Juiceren, idet den udvinder mere juice af samme mængde grøntsager og som en følge heraf leverer en mere tør pulp.

Du kan se den fulde sammenligningstest (24 minutter) ved at klikke på billedet herunder.

Norwalk Juicer i test mod Angel Juicer

Klik på billedet for at se videoen på YouTube

 

Denne test er rigtig interessant eftersom en Angel Juicer kan erhverves for ca. halvdelen af, hvad man skal betale for en Norwalk Juicer. Klik her for at se priserne på Angel Juicere, hos DomoTech.dk som er autoriseret dansk forhandler af Angel Juicer.

 

Skriv et svar