VitaMix S30 Personal Blender

VitaMix S30 Personal Blender Trenden går i retning af små personlige blendere, hvor man kan lave sin egen smoothie eller greenie og tage med sig på jobbet eller til sport.

VitaMix er hurtigt ude med deres helt nye S30 Personal Blender, som er en super smart personlig blender i et helt vanvittig lækker kvalitet.

VitaMix S30 er en lille kompakt sag, som bliver leveret dels med en almindelig type kande i miniudgave og så den helt nye ‘Mix & Go’ beholder, som har tætsluttende låg med drikketud, lige til at tage med i bilen, tasken eller på cyklen.

Vitamix S30 Personal Blender findes i 4 forskellige farver og rustfri stål og leveres som nævnt med en kompakt traditionel blenderkande på 1,2 liter og den helt nye ‘Mix & Go’ beholder med drikkelåg, som indeholder 0,6 liter og er helt perfekt til din personlige smoothie.

VitaMix S30 personlig blender

VitaMix S30 er i den sædvanlige høje VitaMix kvalitet, det er tydeligt at se, at VitaMix normalt producerer blendere til professionel brug, eksempelvis er koblingen mellem motor og kande fremstillet i stål og er praktisk talt uopslideligt. Betjeningen af S30’eren er helt enkel, du kan indstille hastigheden i 10 trin med den store drejekontakt eller vælge ‘pulse’ funktionen.

Vitamix S30Vitamix_s30-socket

Vitamix_s30-knife

Når du køber din VitaMix S30 Personal blender på DomoTech.dk, så får du en lækker opskriftbog med på hele 140 sider, hvor du finder masser af inspiration til, hvordan du får maksimalt ud af din personal blender. Der er naturligvis også udførlig dansk brugervejledning og en god illustreret ‘Getting Started’ Guide med i kartonen.

Bemærk: VitaMix S30 kan rengøres i opvaskemaskine – det gælder både knivdelen, lågene og beholderne.

Så der er supernemt at rengøre efter sig og fjerner en undskyldning for ikke at få brugt sin nye personlige blender hver eneste dag.

Køb VitaMix S30 på DomoTech.dk – Prisen er kr. 3.995,- med fri levering og der er hele 7 års garanti på vidunderet.

Skynd dig at bestille dit eksemplar som en af de første i Danmark – vi leverer gratis til din hoveddør indenfor 1-2 dage.

 

 

Skriv et svar