Vitamix Blender TNC 5200

Vitamix er kendt for at lave nogle af de ypperste blendere på markedet. Vitamix blendere bliver produceret i Ohio, USA og lovprises af Rawfood folk, for deres overlegne ydelse og uforgængelige kvalitet.

Vitamix Blender TNC 5200 er udstyret med en ekstrem kraftig motor, som yder mere end 2HK på toppen, og som er garant for den lækre, ensartede og cremede konsistens af de blendede produkter.

Vitamix Blender TNC 5200 arbejder med omdrejninger i intervallet 1.000-24.000/minut, som du kan regulere trinløst, alternativt aktivere turbo-indstillingen, som giver hele 30.000 omdrejninger/min.

Vitamix’s blenderglas er designet således, at der skabes et vacuum i bunden af glasset, som suger indholdet ned mod de roterende knivblade.

Vi kan anbefale dig at læse generelle tips om valg af blender her på Slowjuiceren.dk.

Vitamix Blender TNC 5200 fås med kabinet i rustfri stål, eller slagkraftigt plast i sort, hvid eller rød.

Hvis du er ude efter det ypperste i blendere, så skal du overveje en Vitamix, priserne starter omkring kr. 5.000, hvilket er niveauet, hvis du ikke vil gå på kompromis med kvalitet og ydelse – så har du til gengæld også en blender, som du bare bliver mere og mere glad for de næste mange år og som vil indgå i din daglige husholdning, som en helt naturlig ting.

 

Skriv et svar