Valg af Juicer – Den Ultimative Guide – Infographic

Guide til Valg af Juicer
For et par år siden var det en simpel sag at vælge den rigtige juicer, der var der nemlig kun de traditionelle centrifugal juicere fra Philips og så en ny spændende type juicer, nemlig Hurom Slowjuicer. Sådan er det ikke længere – Du finder stadig en del centrifugal juicere, men markedet for slowjuicere er eksploderet det seneste år, nu kan du vælge mellem flere forskellige typer slowjuicere – eksempelvis vertikale slowjuicere og horizontale slowjuicere og antallet af producenter er mangedoblet, nu har vi udover Hurom også Omega Juicers, Sana Juicers, Angel Juicers, Kuvings, Greenis og en række andre mindre kendte mærker.

På webshoppen DomoTech.dk får vi dagligt rigtigt mange henvendelser fra frustrede kunder, som ønsker at købe en kvalitets juicer, men er helt på herrens mark, når det kommer til valg af type, mærke og konkret model. Derfor har vi lavet denne simple infographic, som kan give dig den grundlæggende forståelse af, hvad der sker på markedet for juicere, så du er bedre rustet til at træffe det rigtige valg inden du svinger dankortet.

Vi håber, at denne relativt simple grafiske opstilling hjælper dig på vej, ellers er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på DomoTech.dk for en nærmere vejledning.

Du er velkommen til at dele denne Infographic på dit eget site. Vi vil naturligvis være glade, hvis du henviser til SlowJuiceren.dk som kilde.

 

En tanke om "Valg af Juicer – Den Ultimative Guide – Infographic"

  1. Pingback: Slowjuicere med 2. Generations kværn - Slowjuiceren.dk

Skriv et svar