Professionel Slowjuicer – Hurom HW-SBF15

Hurom HW professionel slowjuicerVia vores webshop DomoTech.dk får vi næsten dagligt forespørgsler fra iværksættere og mindre virksomheder, som efterlyser saftpressere, der egner sig til kommerciel produktion i mindre skala.
Her taler vi ikke om hurtiggående saftcentrifuger – men om saftpressere, som skånsomt producerer koldpresset juice, de såkaldte slowjuicere ….
Indtil nu har vi måtte skuffe folk, idet der ikke har været nogle saftpressere på markedet, som kunne leve op til kravene om tilstrækkelig kapacitet – men det er nu løst, idet Hurom har lanceret den første slowjuicer, som egner sig til kommerciel produktion i lille målestok.

Hurom HW-SBF15 er en professionel slowjuicer, som er designet til at fungere i små produktionsmiljøer. Hurom har fremstillet slowjuicere til privat brug i mange år, og det er den erfaring de nu bygger videre på med Hurom HW, som adskiller sig fra deres privatmodeller på en række punkter:

  • Kabinettet er fremstillet i rustfri stål, som går det nemt at rengøre og samtidigt modstandsdygtigt overfor stød og hårdhændet behandling.
  • Motoren er kraftig og konstrueret til professionel brug, hvilket indebærer, at den er sikret mod overophedning og kan køre kontinuert uden stop og kører med et højt udbytte.
  • Betjeningen er gjort super simpel via et elegant touch-panel med indbygget LED display.
  • Juicebowlen er ca. dobbelt størrelse af de almindelige modeller, det betyder, at man kan fremstille 1 liter juice af gangen med juice-proppen lukket.
  • Meget væsentligt … hullet til ingredienserne er gjort større, end vi kender det fra de mindre modeller
  • Tragten – hvor man putter råvarerne i – er fremstillet i gennemsigtig plast, hvilket indebærer den store fordel, at man kan se, hvor meget der står i røret, så man ikke ‘overfodrer’ kværnen.
  • Der er tænkt i, at rengøringen skal være endnu nemmere – bl.a. ved at bunden af juicebowlen er redesignet uden så mange ‘kringelkroge’.
  • Silikone vingerne, der kører i bowlen, er ligeledes redesignet, så de mixer juicen godt igennem i bowlen, hvilket er smart, hvis man anvender flere forskellige råvarer.
  • Endelig er både filtersien, sneglen og juiceudløbet redesignet til den større kapacitet.

Hurom HW egenskaber

Hurom HW professionel slowjuicer er en rigtig arbejdshest, som giver helt nye muligheder for at fremstille koldpresset juice i større mængder, læs mere om Hurom HW professionel slowjuicer på vores webshop DomoTech.dk.

 

Skriv et svar