Omega VRT402 Slow Juicer – Nyhed !

Så kom der spændende nyt fra Omega Juicers – Der er dog ikke tale om revolutionerende nytænkning, men Omega bringer sig med den nye Omega VRT402HDS på niveau med de seneste modeller fra Hurom Slow Juicer.

Omega VRT402HDS JuicerOmega VRT402HDS er en opdatering af super juiceren Omega VRT352 – altså den opretstående slow juicer med den langsomt kørende  GE Ultem kværn.

Juiceren lanceres i Danmark til en pris på kr. 3.895,-.

Herunder kan du læse mere om præcis hvilke ændringer, der er sket med model VRT402HDS i forhold til forgængeren VRT352, som iøvrigt stadig er en fantastisk maskine.

 

  • En forbedring af kværnsystemet, hvor man ligesom på de seneste Hurom juicere (HU-500 og HU-600), nu har valgt at placere det lille tandhjul i bunden af kværnen væk fra juice udløbet. Det kan virke som en ubetydelig ændring, men resultatet er, at der nu kommer væsentlig mindre pulp med i juicen, hvilket er en stor gevinst for de, som foretrækker en tyndtflydende juice.
  • For yderligere at få reduceret pulp indholdet, så har Omega valgt at levere en lille ekstra løs filtersi med maskinen. Denne si er udformet, så den passer perfekt ovenpå den ene kande. Når juicen løber igennem, så filtreres den lige en ekstra gang og pulp-indholdet er hermed reduceret til et minimum.
  • Endelig er VRT402HDS nu også udstyret med den nye Juice-Prop, som også kendes fra Hurom. Denne prop gør det muligt at lave endnu flere spændende juicer. Proppen bruges til midlertidigt at lukke for juice-udløbet, så ingredienserne bliver inde i tromlen og bliver juicet/blandet et par ekstra gange.
    Det giver mulighed for at lave super lækker nødde- eller sojamælk, samtidig med, at det resulterer i en kraftigere smag af råvarer, som ikke smager af så meget.

Herudover er der ikke så meget at sige – Omega laver juicere i en overlegen kvalitet, hvilket også ses på den udvidede garanti, som er hele 6 år på denne maskine.

Omega VRT402HDS leveres med et omfattende udvalg i tilbehør:

Omega VRT402HDS, Tilbehør

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som altid, så kan du læse mere om Omega VRT402HDS på den danske webshop DomoTech.dk, som er autoriseret forhandler af Omega Juicers og som udover Omega også fører et bredt sortiment i Slow Juicere fra Hurom, Matstone, Champion og Angel Juicers.

 

Skriv et svar