Min Slowjuicer virker ikke !

Du er den glade ejer af en fantastisk slowjuicer fra Hurom eller Omega Juicers, men pludselig en morgen, så virker den ikke – den er helt død, men ellers har den fungeret helt upåklageligt indtil nu.

Bare rolig – det er slet ikke så galt, som du frygter … det er nemlig sådan, at slowjuicerne fra Hurom og Omega er udstyret med en lille skjult magnetkontakt, som forhindrer maskinen i at køre, hvis den ikke er samlet helt præcist.

Det er af rent sikkerhedsmæssige årsager, så børn eller distræte voksne ikke risikerer at få fingrene i klemme i kværnen.

Samling af slowjuicerI slowjuicerens ‘hat’ er der derfor indbygget en lille magnet, som skal sidde helt præcist ud for et lille punkt i toppen af kabinettet, hvor sensoren sidder, hvis den ikke gør det, så vil motoren ikke køre – slowjuiceren er helt død.

Der skal ikke meget til, for at løbe ind i dette ‘problem’. Sidder toppen af kværnen blot en lille smule skævt, så er det nok til at forhindre start.

På billedet kan du se, hvor det er, at magneten skal mødes med sensoren. Det er på de fleste slowjuicere markeret med to pile, som skal stå præcist overfor hinanden.

Vi håber, at dette kan redde din morgen, hvis du løber ind i problemet.

 

Skriv et svar