Kuvings Silent Juicer NS998

NS-998, Hvid, 45 graderSå fik vi endelig de super lækre juicere fra Kuvings til Danmark.

Kuvings Silent Juicer NS998 bliver fremstillet af NUC Electronics Co., som har udviklet og produceret juicere siden 1978. Ligesom Hurom, Angel og Omega bliver Kuvings også produceret i Korea.

Herhjemme kender vi bedst slow juicerne fra Hurom og Omega, men ude i verden er maskinerne fra Kuvings væsentlig mere udbredte. Kuvings deler iøvrigt patent med Hurom og Omega på det unikke kværnsystem.

Kuvings Silent Juicer NS998 bliver lanceret til kr. 2.695,- og findes i fire farver; hvid, sort, sølvgrå og metalrød.

UPDATE: Fra april 2014 er der ny dansk importør på Kuvings. I den forbindelse er prisen ændret til kr. 2.995,- og den sorte udgave udgår. Herudover er produktgarantien reduceret til 2 år istedet for de tidligere 5 år.

Vi har nu haft lejlighed til at afprøve den nye Kuvings Silent Juicer, som grundlæggende minder rigtigt meget om de nyere modeller fra Hurom og Omega, men der er dog et par ting, som vi gerne vil fremhæve.

  • Kuvings Silent Juicer NS998 er udstyret med den kraftigste motor på markedet.
  • Med den ekstra kværn-top (ekstraudstyr) kan du nemt lave babymos og ris
  • Den unikke rensebørste gør rengøring til en leg
  • Garantien er 2 år på motor og øvrige dele
  • De kr. 2.695,- er en rigtig skarp pris i forhold til de tilsvarende modeller på markedet.

Kuvings Silent Juicer NS998 er udstyret med en motor på hele 240W, hvilket næsten er dobbelt så kraftig som maskinerne fra Hurom og Omega, som nøjes med 150W. Det er dog ikke vores oplevelse, at det gør nogen forskel på det færdige resultat.

kuvings-kvaernDu har mulighed for at tilkøbe en ekstra kværn-top til Kuvings Silent Juicer. Med den kan du lave babymos af kogte frugter og grøntsager, eller du kan lave en lækker sorbet is af frossen frugt og bær.

Denne ekstra top koster kr. 295,- og gør Kuvings Silent Juicer til en mere alsidig maskine end konkurrenterne.

 

 

Vi er rigtigt glade for den smarte juice-prop, som kan lukke for juice udløbet. Denne prop har flere smarte funktioner. Dels fungerer den som dryp-stop, når du fjerner kanden under udløbet, og dels kan du bruge den til helt at lukke for udløbet, således at du kan lade ingredienserne køre rundt inde i tromlen i længere tid. Det betyder, at du kan udnytte råvarerne optimalt – især de, som ikke har så kraftig smag.

kuvings rensebørsteMen derudover er proppen altså også utrolig praktisk i forbindelse med rengøring af maskinen.
Det er nemlig en rigtig god ide, at lukke udløbet, hælde et glas vand i kværnen og så lade det køre rundt i et minuts tid, så er kværnen næste rengjort.

Og nu vi er ved rengøringen, så lægger Kuvings altså for alvor afstand til konkurrenterne med den smarte ‘rengørings-dims’, som følger med. Den er specielt designet til at rengøre den vanskellige filtersi med de små huller, som eller kræver en del manuelt arbejde at gøre ren – det er altså smart.

Vi har lånt en ganske illustrativ grafik af Kuvings, som viser den enkle måde at rengøre maskinen på, det sparer altså en del tid i daglig brug:

Kuvings rengørings børste

Kuvings Silent Juicer NS998 fremstår i en rigtig lækker kvalitet og finish – det er en relativt tung sag – den vejer ca. 7 kilo. Maskinen er dækket af en garanti på 2 år på motoren og øvrige dele.

Det er interessant at nævne, at Kuvings juiceren lanceres til en ganske skarp pris på kr. 2.695,- som er yderst konkurrencedygtigt i forhold til især de tilsvarende Hurom Slow Juicere, hvor en tilsvarende model HU-500 koster omkring kr. 3.300,-.

Du kan læse mere om Kuvings Silent Juicer NS998 på vores webshop DomoTech.dk, som er autoriseret dansk forhandler af Kuvings.

 

Skriv et svar