Kuvings Big Mouth Saftpresser – Coming Soon !

Kuvings Whole Slow Juicer

Så er Kuvings på vej med en reel nyskabelse i Slowjuicer kategorien.

Den nye Kuvings Big Mouth saftpresser, kan juice hele frugter og grøntsager – hvilket betyder, at du sparer en masse tid på at skære frugten i små stykker inden juicing, som ellers er nødvendigt på de slowjuicere, som er på markedet idag.

Udover at spare tid med at skære ingredienserne i småstykker, så undgår du også spild af saft på dit skærebræt – saft som gerne skulle ende i kanden.

Skær i Kuvings Big Mouth juicer

Kuvings Big Mouth saftpresseren er udstyret med et lille skæreblad i røret, som skærer de hele frugter og grønt i to dele inden selve kværnen tager over og maser og presser ingredienserne, ligesom man kender det fra de slowjuicere, som er på markedet idag. Du skal bruge den medfølgende tamper til at presse ingredienserne forbi dette skær.

Kuvings Big Mouth saftpresseren er en videreudvikling af den nuværende Kuvings NS998 saftpresser, som vi første gang så i Danmark i 2013.

Kuvings Big Mouth lanceres i Danmark i starten af marts 2013 og forventes at lande på en pris omkring kr. 3.295,-. Som det ser ud lige nu, så kommer juiceren i farverne hvid, sølvgrå og metalrød.

Det er meget sparsomt med informationer fraKuvings Big Mouth Slowjuicer Kuvings på nuværende tidspunkt, men vi skriver løbende videre på artiklen i takt med, at vi får mere information.

Indtil da kan du se Kuvings egen præsentationsvideo, hvis du klikker her.

Eller, hvis du har et kvarters tid til overs, så kan du se den (over) dynamiske John Kohler fra DiscountJuicers.com i en produktanmeldelse, som godt kunne være klaret på et par minutter. Det virker lidt som om, at Kuvings har bestilt ham til opgaven, men det ændrer dog ikke ved, at Kuvings Big Mouth er en rigtig spændende nyhed, som vi ser frem til at præsentere på det danske marked i starten af marts 2014, så hold øje med DomoTech.dk, som er autoriseret dansk forhandler af Kuvings.

 

Skriv et svar