Hurom HU-700 The Boss, 2nd Generation saftpresser

Så kommer den – Hurom HU-700 The Boss, som er den opdaterede udgave af den kendte Hurom HU-700 saftpresser, som blev præsenteret i Danmark i efteråret 2013.

Hurom-HU-700 The BossDet er en rigtig spændende nyhed, som man har kunne læse om på især australske hjemmesider i det sidste års tid, og i lang tid så det ud som om, at den ikke ville blive præsenteret i Europa.

Men nu sker det … 1. marts 2014 præsenteres Hurom HU-700, 2nd Generation i Danmark – Super saftpresseren, som også går under navnet ‘The Boss’ og ‘Hurom Elite’.

Hurom HU-700, 2nd Generation er en decideret High-End saftpresser, som adskiller sig fra den nuværende Hurom HU-700 på et par helt centrale punkter:

Den er udstyret med en forbedret induktionsmotor, som kører med blot 40 omdrejninger i minuttet mod de nuværende 70-80.

Hurom Pulp ControlJuice bowlen er nu udstyret med en skydekontakt, som man kan kontrollere mængden af fiber eller pulp i juicen, man kan således lave en mere fyldig juice, hvis man ønsker mere fiber.

Selve sneglen, filtersien og juice bowlen er fuldstændig redesignet, hvilket eliminerer de problemer, man kan opleve med de aktuelle modeller, hvor der samles en del frugtrester omkring sneglen og især frugt og grønt med lange fibre (selleri, spinat og ananas) kan give problemer med tilstopning af udgangshullet til pulpen.

Hurom filtersi uden hulHer til højre kan du se forskellen på den gamle filtersi (øverst), som var forsynet med en lille hul i bunden, hvor pulpen skulle presses igennem og så filtersien fra det nye redesignede pressesystem, hvor der ikke er noget hul, som kan stoppe til.

Det nye design gør samtidig rengøringen lettere end på de tidligere modeller.

De første tests viser, at det nye kværnsystem i Hurom HU-700, 2nd Generation fungerer rigtigt godt. Det eneste lille minus er, at det umiddelbart kræver en smule tilvænning at samle kværnen, idet de forskellige dele skal placeret præcist i rette position for at det hele går korrekt ‘i hak’.

Hurom The Boss kværnsystem

 

 

 

 

Hurom HU-700 bliver i denne opgraderede model leveret med både den fine- og den grove filtersi. Den grove si følger ikke med den almindelige HU-700. Herudover følger der også et støvlåg med, til at sætte ovenpå juiceren, når den ikke anvendes og et tætsluttende plastlåg til kanden, så du forlænger holdbarheden på juicen, hvis du sætter den i køleskabet. Og så har Hurom valgt at lave en slags stativ, som fungerer som holder af de løse dele til kværnsystemet.

DomoTech.dk glæder os rigtigt meget til at præsentere denne opdaterede slow juicer, som sætter nye standarder i kategorien. Vi kender endnu ikke den præcise udsalgspris, men indikationerne tyder på en pris omkring kr. 4.500,-.

Du kan læse mere om Hurom HU-700 The Boss på DomoTech.dk, hvor vi nu har åbnet for bestillinger med levering fra den 24. februar 2014.

 

Skriv et svar