Hurom HU-600 Slow Juicer

Hurom HU-600 fra DomoTech.dkSå landende der en spændende nyhed fra Hurom igen – Den helt nye Hurom HU-600 eller HF-SBC06 er primært en designmæssig videreudvikling af de kendte Hurom Slow Juicere, denne gang pakket ind i et lækkert kabinet af børstet stål som giver en endnu bedre støjisolering af de i forvejen relativt stille maskiner.

Hurom HU-600 er ligesom den anden nyhed Hurom HU-500 BPA fri, og er udstyret med en juice-prop, som blokerer udløbet og giver mulighed for at lade juicen køre lidt rundt i kværnen inden den tappes og drikkes. Det er en stor fordel, når man laver juice af eksempelvis bløde frugter som bananer, idet det giver en væsentlig kraftige smag og endnu bedre udnyttelse af råvarerne.

Ellers er model HU-600 teknisk set identisk med HU-500, hvilket betyder, at der er lavet en række forbedringer i forhold til tidligere modeller, eksempelvis er det lille tandhjul i bunden af kværnen flyttet væk fra udløbet, hvilket reducerer indholdet af pulp i juicen. Juiceren er nu forsynet med to gribehåndtag i siden, så den er let at flytte.

Hurom HU-600 leveres med to filtersier, den almindelige all-round si og en ekstra beregnet til lidt grovere/blødere frugt og grønt, som har større huller. Der følger to kander med juiceren, rengøringsbørste og en ganske illustrativ manual på engelsk.

Ligesom det øvrige program i Hurom, så finder du også Hurom HU-600 på webshoppen DomoTech.dk, hvor der også er et omfattende sortiment i tilbehør og reservedele. Juiceren lanceres til kr. 3.895,-.

 

 

Skriv et svar