Hurom HU-500 Slow Juicer

Så er den landet – den helt nye Hurom HU-500 eller model ‘HE-DBE04’, som den retteligt hedder.

Denne gang er der tale om en reel produkt-udvikling fra Hurom. Det har været småt med deciderede nyheder fra den side, men Hurom Slow Juicer er også en helt fantastisk maskine, så det har ikke været nemt.

Grundlæggende er den nye Hurom HU-500 identisk med de tidligere modeller, det er den samme stærke induktionsmotor, og teknikken omkring sneglen og filtersien er uforandret, men herudover er der sket en række meget interessante forbedringer.

Den allervigtigste er måske, at Hurom HU-500 er nu BPA Fri, det vil sige, at den er produceret uden brug af de skadelige bi-phenoler.

Selve huset omkring kværnen er blevet ændret, idet man har valgt at flytte det lille roterende tandhjul væk fra pulp-udløbet, hvilket resulterer i væsentlig mindre pulp i juicen – med andre ord, en mere tyndflydende juice.

Endelig har man forsynet juice-udløbet med en lille Juice-prop, som gør det muligt midlertidigt af lukke af for udløbet af juicen, således at ingredienserne holdes inde i kværnen og bliver juicet/blandet grundigt igennem.
Denne løsning er rigtig interessant, idet den åbner mulighed for at lave spændende kombinationer af nøddemælk eller mælk af bløde frugter som eksempelvis bananer, hvor det giver en meget bedre udnyttelse- og kraftige smag, når ingredienserne har fået lejlighed til at blande rigtigt godt sammen.
Når du så igen åbner for proppen, så løber juicen/mælken ned i kanden og er klar til at drikke. Klik her for at se en demo video på YouTube.

Herudover er der sket et par mindre justeringer; eksempelvis er kabinettet nu forsynet med nogle små ventilationshuller ved motoren, der er integrerede håndtag i siden af maskinen, så den er nemmere at løfte og så følger der et låg med, som man kan sætte over tragten, når den ikke er i brug, og således forhindre, at støv og diverse småting ryger ned i kværnen. Herudover så er Hurom HU-500 Slow Juicer identisk med de tidligere udgaver som model HU-400 eller HU-100.

Kværnen er stadig fremstillet af det ekstremt hårde materiale GE Ultem, som gør den nærmest uopslidelig.

Hurom HU-500 Slow Juicer leveres med to filtersier, den standardmæssige fine si og så en grov, med større huller, som er super velegnet netop til de bløde frugter. Der medfølger endvidere børste til rengøring, to kander og betjeningsvejledning på engelsk.

Prisen på den nye Hurom HU-500 er kr. 3.295,- og du finder den på DomoTech.dk, som iøvrigt også har et kæmpe udvalg af tilbehør og reservedele til din Hurom.

 

Skriv et svar