Argumenter for at vælge en Hurom® Slow Juicer

Hurom logoHer får du argumenterne for, hvorfor du skal vælge en Hurom Slow Juicer.

Grundlæggende er Hurom Slow Juicer en super maskine i fantastisk kvalitet. Juiceren bliver fremstillet af HUROM i Korea, som har produceret juicere i over 30 år, her kommer argumenterne …..

Hurom Family Picture

1. Bedre og sundere juice med en Slow Juicer

Hurom er en Slow Juicer, hvilket betyder, at den i modsætning til traditionelle centrifugal juicere stille og roligt presser saften ud af frugt og grøntsager.

Hurom HU-500Den skånsomme proces betyder, at vitaminer, mineraler, enzymer og andre næringsstoffer bevares meget bedre, eftersom juicen ikke bliver udsat for den voldsomme iltning og varmepåvirkning, som det sker i centrifugal juiceren.

Især de sarte c-vitaminer klarer processen meget bedre. Du får flere antioxidanter, bedre smag og super friskhed. Juicen skiller ikke og der dannes ikke skum. Resultatet er, at juicen holder sig væsentligt bedre – faktisk kan du opbevare den i køleskab helt op til 48 timer, uden at den taber nævneværdigt i kvalitet.

 

2. Koldpresning – Slow Squeezing System®

Hurom Slow Juicer anvender en patenteret teknologi – kaldet SSS* til langsomt at presse juicen ud af frugt og grøntsager i en to-trins proces, hvor ingredienserne først knuses og herefter bliver presset forsigtigt gennem den fine filtersi.

Kværn af GE Ultem på Hurom HU-500 Slow JuicerDet er en utrolig effektiv og samtidig skånsom måde at udnytte ingredienserne på, og i modsætning til juice fremstillet på en centrifugal juicer, så giver dette en helt anden kvalitet juice, hvor den naturlige smag, farve, vitaminer, enzymer og næringsstoffer er bevaret.

*SSS står for Slow Squeezing System og er en patenteret teknologi, hvor maskinen er udstyret med en form for spiral, som langsomt presser saften ud af frugt og grøntsager.

3. Økonomisk i brug – meget bedre udbytte

Den unikke slow-juicing teknologi udnytter råvarerne bedre og du får væsentlig mere juice – faktisk op til 30% mere i forhold til traditionelle centrifugal juicere, hvilket gør Hurom økonomisk i brug.

4. Støjsvag grundet lave omdrejninger

Hurom Slow Juicer kører med meget lave omdrejninger – ca. 70-80 i minuttet, hvilket betyder, at Hurom er dejligt støjsvag – den arbejder ved 30-55db, hvor en traditionel centrifugal juicer typisk ligger omkring 70-90db. Så du kan lave din morgen juice uden at vække resten af familien.

5. Slidstærk og holdbar

Kværnen i Hurom Slow Juicer er udført i det ekstremt hårde materiale GE Ultem®, som er 8 gange hårdere end på de fleste andre juicere. Der er 5 års garanti på den bomstærke motor på 150 W, som nærmest er uopslidelig.

6. Fylder lidt på køkkenbordet

Da Hurom Slow Juicer er en ‘opretstående’ model i modsætning til de fleste andre slow juicers, så fylder den ikke nær så meget på køkkenbordet og kan derfor stå fremme, hvilket igen bidrager til, at du rent faktisk får brugt maskinen mere, end hvis du først skal finde den frem fra køkkenskabet.

7. Alsidig og nem i brug

Hurom Slow Juicer kan juice stort set alle typer af frugt, grøntsager, salat, sojabønner og nødder – dog er den ikke super velegnet til hvedegræs.

Hurom HU-500 Juice-propSlow juiceren kører stille og roligt mens den automatisk udskiller pulp og skræl i den medfølgende pulp-opsamler og lader juicen løbe i juicekanden.

Hvis du kommer til at ’overfodre’ kværnen, så kan du ’bakke’ systemet med tænd/sluk knappen.

8. Børnevenlig

Hurom Slow Juicer er yderst børnevenlig i brug – Der er ingen skarpe dele, og der er lagt stor vægt på den generelle brugersikkerhed og så synes selv små børn, at det er rigtigt sjovt at se, hvordan frugt og grønt bliver til lækker og sund juice.

9. Super nem rengøring

Hurom juiceren består af relativt få dele, som nemt skylles under rindende vand – det eneste du skal være særlig opmærksom på, er at rense filtersien grundigt, så der ikke sidder rester af frugtfibre i de fine huller, det klares også nemt med den medfølgende børste.

Den nemme rengøring gør, at du rent faktisk gider bruge maskinen.

Så kort fortalt, så er Hurom Slow Juicer formentlig den bedste juicer, du kan finde på markedet !

Hurom Slow Juicer findes i en række forskellige udgaver – hvis du vil have et overblik over valgmulighederne, så se vores modeloversigt her.

 

 

Skriv et svar