Angel Juicer

Angel JuicerIndenfor Slowjuicere, så betragtes Angel Juicers som det absolut bedste, der findes på markedet.
Angel 5500 og dens storesøster Angel Juicer 7500 betragtes ganske enkelt som juicer kategoriens Rolls-Royce.

Begge juicere er fremstillet i en ualmindelig lækker chrom finish og udstyret med den seneste udgave af ‘dual-gear’ teknologi, som både behandler råvarerne meget skånsomt og samtidig er ekstremt effektiv i udvindingen af juicen. Pulpen er bemærkelsesværdig meget mere tør end fra andre maskiner i kategorien.

Dual-gear’et virker i to trin. I første trin kværnes råvarerne groft og i andet trin, der ‘tygger’ maskinen sig bogstaveligt talt igennem frugt, urter og grøntsager.

Anger Juicers består at blot 4 dele, hvilket gør, at de er meget nemme at samle, adskille og rengøre.

Med en Angel Juicer kan du presse stort set alle slags frugt, grøntsager, urter, spinat og hvedegræs. Selv de mere ‘besværlige’ produkter som salat, spirer og skud klares uden problemer.

Generelt må det siges at både Angel Juicer 5500 og Angel Juicer 7500 er maskiner helt i særklasse, der findes ikke nogle maskiner på markedet, der matcher deres præstationer, så hvis du går efter det ultimative indenfor juicers, så kan du være helt overbevidst om, at mérprisen for disse maskiner tjener sig hjem ved et væsentligt bedre resultat end nogen anden juicer på markedet.

 

Skriv et svar